Årstidsvandringar   2017

Nästa vandring

Det var snart ett år sedan vi hade vår senaste årstidsvandring. Mycket har hänt och vi har varit tvungna att göra ett litet uppehåll i denna verksamhet. Förhoppningsvis kommer vi att kunna återuppta det hela redan nu under hösten, om än med ett något annorlunda upplägg. Men först ska vi ha Kyrkhamnsdag den 10 september och då är ni förstås alla mer än välkomna att besöka oss i Kyrkhamn. Efter det tar vi nya tag och återkommer med besked om vår framtida planering.

 

Info direkt till din epost-låda

Om du inte redan finns på vår sändlista och vill att vi uppdaterar dig om kommande evenemang skicka ett mail till jansaaf@gmail.com. Då lovar vi att skicka information om vår planering, förändringar i schemat och nyinsatta träffar. På så vis kan vi bättre utnyttja snabba skiften i den just nu så föränderliga väderleken.


Vi som hittills vandrat med er i Kyrkhamn 

pell_bet.jpgPelle Holmberg är en av våra mest välkända biologer och folkbildare med otaliga växtkurser, blomstervandringar och svampexkursioner bakom sig. Han har regelbundet medverkat i TV4:s Nyhetsmorgon och skrivit en lång rad böcker om växter, bär och svampar. P.g.a. sjukdom är dessvärre Pelles fortsatta medverkan litet osäker.

 

janne.jpgJanne är en av friluftsområdets mer bekanta profiler. Under närmare tre decennier har han här bedrivit ett aktivt kultur- och miljöarbete. Med fotfäste i natur, kultur och teknik förmedlar han gärna vårt behov av upptäckter, upplevelser och utveckling.